Μενού Κλείσιμο

Υπηρεσίες

Αρωματισμός Χώρου

Αρωματίστε το κατάστημά σας εύκολα, οικονομικά και ποιοτικά με το μηνιαίο ή διμηνιαίο αρωματικό χώρου. Επιλέξτε μέσα από μεγάλη γκάμα αρωμάτων(ουδέτερα, γλυκά, δροσερά, φρουτώδη, μυστηριώδη)
που καλύπτουν κάθε γούστο.

Επίσης για τους χώρους που αναζητούν ένα ελιξίριο αρώματος έχει δημιουργηθεί ενα μίγμα αρωμάτων με ειδικές φερομόνες που σκοπό εχουν να δώσουν ελκυστικές νότες διέγερσης και ευεξίας σε άνδρες και γυναίκες.

Η συσκευή σάς προσφέρεται ως χρησιδάνειο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Απολύμανση Τουαλέτας

 

Νιώστε ασφαλείς στους επαγγελματικό χώρο υγιεινής σας με την νέα τεχνολογία βιοενζυματικών προϊόντων απολύμανσης τουαλέτας . Η απολύμανση και η καθαριότητα στο χώρο της τουαλέτας αποτελούν βασικές παραμέτρους της εικόνας που σχηματίζει ο καταναλωτής για ένα κατάστημα. Ακόμη και στους κλάδους που η απολύμανση δεν εμπίπτει σε νομικό πλαίσιο, ένας ασφαλής και καθαρός χώρος προσθέτει αξία.

Χαρακτηριστικά:

  • Απολύμανση
  • Καθαριότητα
  • Πρόληψη για την δημιουργία πουρί
  • Αδρανοποίηση των οσμών
  • Αρωματισμός

Η συσκευή σας προσφέρεται ως χρησιδάνειο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εντομοαπώθηση Χώρου

 

Διώξτε αποτελεσματικά τις μύγες και κάθε ιπτάμενο έντομο με εντομοαπωθητικό χώρου μέσα στο κατάστημά σας.

Το εντομοαπωθητικό χώρου πληρεί όλους του ποιοτικούς έλεγχους και είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αποτελείται από 100% ΦΥΣΙΚΗ ΠΥΡΕΘΡΙΝΗ και προέρχεται από χρυσάνθεμο, την γνώστη για όλους μας μαργαρίτα. Λόγω της φυσικής της ιδιότητας είναι πιο αποδοτική από την Χημική Πυρεθρίνη και δεν προκαλεί προβλήματα στους ανθρώπους.

Ενδείκνυται για χώρους που πωλούν ή κατασκευάζουν τρόφιμα. Διαθέτει πιστοποίηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η οποία δίνεται στον καταστηματάρχη με την τοποθέτηση της συσκευής διάχυσης.

Ελέγξτε λοιπόν σχολαστικά ως καταστηματάρχης τι χρησιμοποιείτε για την δική σας ασφάλεια και υγεία.

Η συσκευή σας προσφέρεται ως χρησιδάνειο

* Η επιλογή του σημείου στο οποίο θα τοποθετηθεί η συσκευή γίνεται με ευθύνη του επιχειρηματία και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αδρανοποίηση οσμών – Εξυγίανση Αέρα

 

Αδρανοποιήστε την κακοσμία του αέρα στην επιχείρηση σας με το προϊόν που παρέχει Φυσικό Ευκαλυπτέλαιο το οποίο προσφέρει μια οικολογική καταπολέμηση παθογόνων μικρόβιων, βακτηριδίων, μύκητες υπεύθυνα για τις περισσότερες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Ιδανικό για εργαστηριακούς και νοσοκομειακούς χώρους, ιατρεία, ιδρύματα, σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, φαρμακεία ,οικίες, γραφεία κ.τ.λ.
Πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως το Ευκαλυπτέλαιο προσφέρει : Απολυμαντικές, Αντιβιοτικές και Αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Η συσκευή προσφέρεται ως χρησιδάνειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.